Bake langpannekake

Dugnadsoppgave: Bake langpannekake etter valgfri oppskrift.

  • Kakene skal være oppdelt i 24 kakestykker pr langpanne.
  • De som har fått tildelt oppgaven å bake glutenfri kake finner en oppskrift lengre ned på siden (det er selvsagt lov å bake en annen type glutenfri kake)
  • Leveres enten
    • lørdag i klubbhuset mellom 16.30 og 17.00,
      eller
    • søndag mellom 9.00 og 10.00 til kjøkkenet i klubbhuset.
  • Husk å få registrert at du har levert i klubbhuset.
  • For de som skal levere på søndag, husk at parkeringsordningen som gjelder under arrangementet må respekteres.
  • Hente brett etter 19.30 søndag kveld. Brett blir lagt utenfor hovedinngang. Uavhentet brett blir kastet.

Dugnadsliste

Fylles ut av foreldrekontaktene

LagNavnMobilnr.Evt. kommentar
G7Stian Urdal90753973
G7Haval Rasool Abbas94886497
G7Jeanette Håkull99759015
G7Marte M. Reinertsen41619594
G7Evelina Pusinske96866603
G7Jannicke Skandsen92488098
G7Helene Henriksen95004154
G7Jeanette S. Åvedal99249475
G7Julie Grastveit99269113
G7Rebwar M. Omar95220903
G8Heidi Bjørnseth 41619619
G8Karina K.Olsen97748748
G9Camilla T. Skadberg97993587
G9Silje Wium Jacobsen97943082
G9Sierotka Marysia46340314
G9Sandra Janita Garpestad41489477
G10Ingrid Tjølsen90245437Gluten- & melkefritt
G10Hilde Stene47663873Gluten- & melkefritt
G10Vibeke Mattson93875506Gluten- & melkefritt
G10Lise Valdemarsen Eik98467975
G11Olaug Ueland92053185
G11Anne Lise Svelland90100764
J11Grethe Furuløkken99100152
J11Marianne Zimmermann41600944leverer søndag
J11Mona U Sivertsen95199659
J11Siri Næss41521621
J13Elin Refsland41739949
J13Olaug Ueland92053185
J16Gunn Berit Nilsen97186796Leverer søndag
J16Asbjørn Remme95412528Leverer frossen lørdag

Oppskrift glutenfri sjokoladekake (uten gluten & melk)

Ingredienser

  • 200 g melkefritt smør
  • 40 g kakaopulver
  • 4 egg
  • 4 dl sukker
  • 200 g glutenfritt lyst mel (f.eks. Schaer C)
  • 0,75 ts bakepulver

Slik gjør du

Smelt smøret og bland det med kakao mens sukker og egg piskes til eggedosis.
Hell smør og kakao i eggedosisen.
Sikt inn det tørre til slutt og rør sammen.

Stekes i liten langpanne (ca 40×30 cm) på 180 grader i 15-20 min.

Glasur

  • 1 pakke melis
  • 100 gram melkefritt smør (romtemperert)
  • Smuldre melis og smør sammen med hendene.
  • 2 ts vaniljesukker
  • 2 ss kakao
  • kaffe

Bland alt det tørre og spe forsiktig med kaffe til kremen får riktig konsistens. Smøres på kaken når den er lunken/litt avkjølt.
Godt med kokos på!

Comments are closed.