Bake langpannekake

Dugnadsoppgave: Bake langpannekake etter valgfri oppskrift.

  • Kakene skal være oppdelt i 24 kakestykker pr langpanne.
  • De som har fått tildelt oppgaven å bake glutenfri kake finner en oppskrift lengre ned på siden (det er selvsagt lov å bake en annen type glutenfri kake)
  • Leveres enten
    • lørdag i klubbhuset mellom 16.30 og 17.00,
      eller
    • søndag mellom 9.00 og 10.00 til kjøkkenet i klubbhuset.
  • Husk å få registrert at du har levert i klubbhuset.
  • For de som skal levere på søndag, husk at parkeringsordningen som gjelder under arrangementet må respekteres.
  • Hente brett etter 19.30 søndag kveld. Brett blir lagt utenfor hovedinngang. Uavhentet brett blir kastet.

Dugnadsliste

Fylles ut av foreldrekontaktene

LagNavnMobilnr.Evt. kommentar
G7Keth Auestad91625187
G7Lene Johnsen98638007
G7Trine J. Nielsen48361968
G7Eirin Roaldsen95844667
G7Kjetil Magnusson97701711
J7/J8Heidi S-Jacobsen91745499
J7/J8Tonje S. Tuen98464804
J7/J8Wenche Løyning98423925
J7/J8Kenneth Skadberg92092912
J7/J8Arnt R Østebrøt98041396
G8Caroline Tjåland41410826
G8Marte Reinertsen41619594
G9Cathrine Mortensen97953317
G9Ellen Lorenzen47615516
G9Cecilie Gjersund90883444
G9Liv Oddny Lindø47907582
G10Heidi Puntervoll92295727Gluten- & melkefritt
G10Olaug Ueland92053185Gluten- & melkefritt
G10Ole Andre Tengesdal40457491Gluten- & melkefritt
G10Sandra Garpestad41489477
G11Cecilie Hetland95268004
G11Gudrun Ellingsen90032470
G11Vibeke Mattson98875506
G11Steinvor Knutsvik45863001
G12Runar Blakstad97509859
G12Georg Hadland48151986
J12Veronika Sørli45395671
J12Monica Svindland92457063
J12Christa Ylvisaker Olsen40850823
J12Øistein Hansen48955899
J14Turid Stapnes91590514
J14Ann Kristin Koldal98683419

Oppskrift glutenfri sjokoladekake (uten gluten & melk)

Ingredienser

  • 200 g melkefritt smør
  • 40 g kakaopulver
  • 4 egg
  • 4 dl sukker
  • 200 g glutenfritt lyst mel (f.eks. Schaer C)
  • 0,75 ts bakepulver

Slik gjør du

Smelt smøret og bland det med kakao mens sukker og egg piskes til eggedosis.
Hell smør og kakao i eggedosisen.
Sikt inn det tørre til slutt og rør sammen.

Stekes i liten langpanne (ca 40×30 cm) på 180 grader i 15-20 min.

Glasur

  • 1 pakke melis
  • 100 gram melkefritt smør (romtemperert)
  • Smuldre melis og smør sammen med hendene.
  • 2 ts vaniljesukker
  • 2 ss kakao
  • kaffe

Bland alt det tørre og spe forsiktig med kaffe til kremen får riktig konsistens. Smøres på kaken når den er lunken/litt avkjølt.
Godt med kokos på!

Comments are closed.