Bake langpannekake

Dugnadsoppgave: Bake langpannekake etter valgfri oppskrift.

  • Kakene skal være oppdelt i 24 kakestykker pr langpanne.
  • De som har fått tildelt oppgaven å bake glutenfri kake finner en oppskrift lengre ned på siden (det er selvsagt lov å bake en annen type glutenfri kake)
  • Leveres enten
    • lørdag i klubbhuset mellom 16.30 og 17.00,
      eller
    • søndag mellom 9.00 og 10.00 til kjøkkenet i klubbhuset.
  • Husk å få registrert at du har levert i klubbhuset.
  • For de som skal levere på søndag, husk at parkeringsordningen som gjelder under arrangementet må respekteres.
  • Hente brett etter 19.30 søndag kveld. Brett blir lagt utenfor hovedinngang. Uavhentet brett blir kastet.

Dugnadsliste

Fylles ut av foreldrekontaktene

LagNavnMobilnr.Evt. kommentar
G7Benedikte Åse92431743
G7Tone Sandvold40496256
G7Heidi Bjørnseth41181840
G7Cecilie Tingbø90883444
G7Janne Merete Håland91567112
G7Kamila Stankiewicz99868445
G7Astrid Marie Blakstad97509859
G7Karina K Olsen92452062
G7Tone Tunheim47636016
G7Anne Lise Svelland90184879
J7June Skåtøy90171842
J7Benedicte Helseth40207804
G8Eirin Roaldsen
G8Anne Grethe Hovland
G8Sandra Janita Garpestad41489477
G8Jeanette S. Åvedal99249475
G8Siri Kulander SteiroGluten- & melkefritt
G8Ingvild Mjølhus+4795919099Gluten- & melkefritt
G9Turid Rogstad90941034Gluten- & melkefritt
G9Gudrun Ellingsen 90032470
G9Titi Zere92416811
G9Lise Valdemarsen Eik98467975
G11Reidun Knappskog
G11Kjersti Elin Bårvåg
J11Hilde Ramsland95747819
J11Anette Seglem91165381
J11Hanne Tuen Fossmark99551343
J11Anette Åse97686110
J14Tore Oliversen900 67 425
J14Ragnhild Hetland95879317

Oppskrift glutenfri sjokoladekake (uten gluten & melk)

Ingredienser

  • 200 g melkefritt smør
  • 40 g kakaopulver
  • 4 egg
  • 4 dl sukker
  • 200 g glutenfritt lyst mel (f.eks. Schaer C)
  • 0,75 ts bakepulver

Slik gjør du

Smelt smøret og bland det med kakao mens sukker og egg piskes til eggedosis.
Hell smør og kakao i eggedosisen.
Sikt inn det tørre til slutt og rør sammen.

Stekes i liten langpanne (ca 40×30 cm) på 180 grader i 15-20 min.

Glasur

  • 1 pakke melis
  • 100 gram melkefritt smør (romtemperert)
  • Smuldre melis og smør sammen med hendene.
  • 2 ts vaniljesukker
  • 2 ss kakao
  • kaffe

Bland alt det tørre og spe forsiktig med kaffe til kremen får riktig konsistens. Smøres på kaken når den er lunken/litt avkjølt.
Godt med kokos på!

Comments are closed