Bake langpannekake

Dugnadsoppgave: Bake langpannekake etter valgfri oppskrift.

  • Kakene skal være oppdelt i 24 kakestykker pr langpanne.
  • De som har fått tildelt oppgaven å bake glutenfri kake finner en oppskrift lengre ned på siden (det er selvsagt lov å bake en annen type glutenfri kake)
  • Leveres enten
    • lørdag i klubbhuset mellom 16.30 og 17.00,
      eller
    • søndag mellom 9.00 og 10.00 til kjøkkenet i klubbhuset.
  • Husk å få registrert at du har levert i klubbhuset.
  • For de som skal levere på søndag, husk at parkeringsordningen som gjelder under arrangementet må respekteres.
  • Hente brett etter 19.30 søndag kveld. Brett blir lagt utenfor hovedinngang. Uavhentet brett blir kastet.

Dugnadsliste

Fylles ut av foreldrekontaktene

LagNavnMobilnr.Evt. kommentar
G7
G7
G7
G7
G7
J7/J8
J7/J8
J7/J8
J7/J8
J7/J8
G8
G8
G9
G9
G9
G9
G10Gluten- & melkefritt
G10Gluten- & melkefritt
G10Gluten- & melkefritt
G10
G11
G11
G11
G11
G12
G12
J12
J12
J12
J12
J14
J14

Oppskrift glutenfri sjokoladekake (uten gluten & melk)

Ingredienser

  • 200 g melkefritt smør
  • 40 g kakaopulver
  • 4 egg
  • 4 dl sukker
  • 200 g glutenfritt lyst mel (f.eks. Schaer C)
  • 0,75 ts bakepulver

Slik gjør du

Smelt smøret og bland det med kakao mens sukker og egg piskes til eggedosis.
Hell smør og kakao i eggedosisen.
Sikt inn det tørre til slutt og rør sammen.

Stekes i liten langpanne (ca 40×30 cm) på 180 grader i 15-20 min.

Glasur

  • 1 pakke melis
  • 100 gram melkefritt smør (romtemperert)
  • Smuldre melis og smør sammen med hendene.
  • 2 ts vaniljesukker
  • 2 ss kakao
  • kaffe

Bland alt det tørre og spe forsiktig med kaffe til kremen får riktig konsistens. Smøres på kaken når den er lunken/litt avkjølt.
Godt med kokos på!

Comments are closed.